MINI. I jobbet, hemma eller BÅDA?

MINI. I jobbet, hemma eller BÅDA?


För många företag har MINI kommit att bli ett attraktivt val av tjänstebil tack vare bilens förmåga att sticka ut från mängden och vara smidig i trafiken samtidigt som den håller hög klass när det kommer till säkerhet, miljötänk och bekvämlighet.

Genom MINI AT WORK är det numera extra förmånligt att välja en MINI som tjänstebil tack vare att MINI erbjuder möjlighet att leasa till en fast månadskostnad som inkluderar service, försäkring och finansiering.

– Dessutom är alla modellerna som ingår i MINI AT WORK miljöklassade vilket innebär att de är skattebefriade de första fem åren, säger Helena Borg som ansvarar för försäljningen av MINI på Förenade Bil.

Låga siffror


Modellerna som ingår i MINI AT WORK är MINI One Minimalist, MINI Cooper D och MINI Cooper D Clubman, och alla inkluderar klimatanläggning och utrustningspaketen Salt eller Pepper.

­– Med en MINI One får man riktigt låga siffror, både i förbrukning och i månadskostnad, säger Helena och visar på ett räkneexempel med en MINI One Diesel som drar så lite som 0,38 liter milen och mindre än tretusen kronor i månaden under trettiosex månader.

Även för privatpersonen


Men det är inte bara företagskunder som kan njuta av förmånen av att ha en MINI till ett fast månadspris. Genom konceptet MINI AT HOME kan man som privatperson leasa en MINI genom MINI Financial Services till ett fast månadspris utan att ha behöva gå in med en kontantinsats.

– På så vis slipper man binda upp sina pengar och hur mycket man betalar styrs av hur mycket man kör med bilen, och när det är dags att byta in har man alltid ett garanterat restvärde på bilen som gör det lätt att förutse vilka kostnader man har framför sig, säger Helena.

Exempelvis är det möjligt att leasa en MINI Cooper D Clubman för cirka tretusen kronor i månaden, givetvis med skatter, försäkring och service inkluderat.