MINI Yours – individualisering på högsta nivå.

MINI YOURS – individualisering på högsta nivå.


Varje MINI är anpassad till sin ägares personliga behov, stil och önskemål. Med det omfattande programmet för extrautrustning och MINI Originaltillbehör, finns det nästan oändliga möjligheter att skapa en helt unik bil. Till exempel med produkter från John Cooper Works, för den som vill köra en MINI med en sportighet som både syns och känns

En ny möjlighet att göra sin MINI ännu mer exklusiv, är MINI Yours. En kollektion som innebär en speciellt attraktiv utökning av tillbehörsprogrammet. Ett exempel är MINI Clubman Hampton, där lackeringen och fälgarna är väl avstämda med utvalda utrustningsdetaljer för både exteriören och interiören, för att skapa en MINI med ett utseende och köregenskaper i särklass.

Men det är inte bara exklusivitet och komfort som dominerar i programmet för MINI Originaltillbehör. Förutom möjligheterna att styla exteriören – t ex med en aggdekor för taket och ytterbackspeglarna, sportiga fälgar och häftiga side scuttles för blinkers – nns det en lång rad produkter för nytta och nöje. På senaste IAA visades 2012 års utbud bl a ett helt system för underhållning och kommunikation med omvärlden, lasthållarsystem för t ex cyklar och surfbrädor, inredning för komfort och förvaring och mycket annat som inspirerar till långa etapper i MINI.

 

Den enda MINI som utstrålar mer exklusivitet, är MINI INSPIRED BY GOODWOOD. Här har designer hos Rolls- Royce Motor Cars förädlat en MINI Cooper S med utsökt läderklädsel, interiörlister i valnöt, tjocka golvmattor och andra exklusiva detaljer till en nivå som bara till storleken skiljer sig från det berömda märket från Goodwood. MINI-modellen tillverkas i begränsad upplaga, så ställ dig i kö! Men skulle du missa tillfället så bjuder Förenade Bil på ett Rolls-Royce Four Person Picnic Set om du köper den större bilen av oss istället.

 

Foto: BMW Press

Foto: BMW Press

Press stop. MINI visar nya MINI Roadster för media.

MINI ROADSTER. MINI fortsätter sin målinriktade utveckling med märkets sjätte modell MINI Roadster, softtop versionen av MINI Coupé,tillika den första tvåsitsiga öppna sportbilen i sin historia.Till skillnad från vanliga MINI Cabrio har Roadstern en 20 millimeter lägre och slankare taklinje med manuellt opererad suf ett. Baksäte saknas helt men istället har bagageutrymmet ökat med 240 liter och bagageluckan har fått en större öppning.

Konceptet är lockande för krävande målgrupper med förkärlek till elegant sportighet. Fullartad go-kart-känsla tack vare att Roadstern är ekiperad med kraftfull motor, vridstyv kaross och en körglad chassisättning. Förutom antisladd och antispinn är elektrisk servostyrning och en elektronisk differentialspärr standard. Störtbågar i polerat rostfritt stål och en aktiv spoiler på bakluckan som fälls upp manuellt eller automatiskt vid hastigheter över 80 km/h. I övrigt nns det ett brett utbud av underhållning, som ljudanläggning med MP3-kompatibel stereo, navigationssystem och MINI Connected funktioner inklusive körglädje app, google services och uppdateringar av Facebook och Twitter.